Årsunda P15 kryssade mot GGIK på bortaplan

25 MAJ 2014 16:31
Match idag i P15 (Pojkar division 2). Matchen slutade oavgjort 3-3.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:29

sepher

Årsundas Sepehr Khanmohammadi

Bilder från matchen

Mathias Gärdh om matchen

Idag var en sån där dag där slutresultatet i fotbollsmatchen spelar mindre roll. Vi spelade mot GGIK på Nynäs hårda konstgräs och 25 minuter in i matchen kolliderar vår Felix med en av deras spelare och landar så illa att han blir medvetslös och ambulansen måste tillkallas. Nu gick allt bra och Felix hann bli utsläppt från sjukhuset tillräckligt snabbt för att hinna se de sista sparkarna i matchen. Det var dock några rätt oroliga minuter när Felix var okontaktbar och innan ambulansen kommit.

Kort om matchen så spelade vi riktigt bra i första halvlek, i medvind, där vi pressade Godis högt och till slut ledde med 2-0. Vi gjorde också 3-0 i början av andra, men när GGIK fick 3-1 på en tokig straff, så började vi bli ängsliga och rädda för att hålla i bollen. GGIK gjorde 3-2 på en riktig kanon från långt håll och kvitterade sen också med 10 minuter kvar. 3-3 blev slutresultatet, men som sagt ovan, så var det viktigaste att Felix var ok efter sin smäll.

P15 spelar match igen imorgon, hemma på Årsunda IP mot Högbo AIK.