Årsunda IF - Strömsbro IF

22 MAJ 2010 23:15
pojkar/flickor 11
  • Skapad: 22 MAJ 2010 23:15

Ja lika bra att samla alla möten på kort tid – eller nåt.

Det var riktigt varmt på IP, ingen vind alls konstigt nog. Matchen var jämn och de spelade jättebra! trots att det fattades rätt många i Årsunda-laget då det tydligen var någon speciell händelse på Furuviksparken idag.

Årsundaspelarna hade mycket boll och ville verkligen. De hade ett underbart passningsspel och en mycket bra målvakt. Tyvärr hade de otur att släppa in ett mål eller två för mycket, men som sagt, det finns hopp för ÅIF´s framtid även om det dröjer ett tag.

Det var riktigt varmt som sagt och det blev jobbigt att spela, men det var lika för båda lagen. Som vanligt var det mycket folk på matchen och mest årsundafans – är vi speciell som vill se våra lag eller vad beror det på? Trevligt i alla fall och det var inte sista gången jag kikade på ungdomsmatcher kan jag säga. Tack Jerry för att du bar stolen till mig, både ner och upp  ;)

Skribent: Annica Andersson