Årsunda IF - Strömsbro IF

16 MAJ 2010 22:24
Flickor Div. 3
  • Skapad: 16 MAJ 2010 22:24

Äntligen – efter ett par dagars frånvaro och missande av två matcher – fick jag då se en match. Flickorna spelade bra och såg ut att ha roligt på planen trots en del skador, fall, stämplingar och andnöd. Så fort pollen försvinner och solen värmer så ska ni se att det fungerar bättre – i alla fall med det sistnämnda.

Självklart måste vindarna vända både i fotbollshänseende och i naturen! Det var i alla fall mycket folk på IP idag – många som vill heja fram sina blågula spelare. Såklart fanns det väl en och annan strömsbroing där också, men jag tror nog att årsundingarna tog över.

Matchreferat: Första halvlek, det drar igång helt ok, men redan efter 5-10 min så börjar Strömsbro ta över och vinna de flesta bollarna. Vi verkar nästan förvånade över att dom spelar så pass hårt som dom gör? Vi kliver till situationerna för att sedan rygga tillbaka istället för att kliva in helhjärtat och visa att vi Årsunda IF! Ibland ska det göra ont att spela mot oss. Men 0-1 kommer och inte ens det får oss att tagga till, målet tillkommer då en snabb strömsbrospelare kommer runt på sin kant för att därifrån trycka upp bollen i bortre. Andra halvlek, känns som första och trots snack i halvtid verkar det inte ha gått upp någon gnista hos våra spelare, det är lojt, vi låter andra jobba och hoppas att det ska räcka. Vi gjorde några tappra försök att komma upp till mål där Angelica sprang för allt hon var värd. Men istället för att få in en kvittering kommer 0-2 efter slarv på en hörna. Men de extra + jag delat ut är Angelica som sprang HELA tiden uppe på anfallet. Ella som, som vanligt sliter för allt hon är värd. Slutligen har vi Sofia som verkligen visar upp sig idag, kom stundtals i skymundan men helheten var väldigt bra!

Referatet är från lagets hemsida; http://laget.se/arsundaflickor/ och där finns mer skojigt att läsa… Som vanligt va också fikat mums! Men så är det alltid på Årsunda IP…

Skribent: Annica Andersson