Årsunda - Strömsbro

19 SEP 2010 19:31
B-laget
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2012 08:05

Årsundas utvecklingslag såg idag ut som…just ett sådant.

Ett gäng från Årsundas korplag har tagit steget in i truppen efter sin seger i korpserien.

Matchen utvecklades något märkligt, underläge 0-2 slutade med siffrorna 5-4 efter riktigt jojospel.
2-1 genom Pelle, 2-2 genom Per Strand. Sedan blev det dömt straff för Strömsbro och direkt efter avspark kom en målchans för Årsunda med mycket rörigt spel framför målet – som resulterade i en straff för Årsunda vilken Pelle satte - *säkert* ;)

Micke B kom till avslut och helt plötsligt står det 4-3. Som sagt…jojomatch. 4-4 kom också innan det blev en ofrivillig paus då två spelare sparkar ihop vilket resulterar i ett brutet ben.

Skador är aldrig roliga och benbrott är väl ett med det värsta – i synnerhet för den drabbade. Om det är någon tröst så är det ju på slutet av säsongen och dessutom slutar matchen som sagt med vinst för det gästande laget. Denna seger betydde mycket för dem.

Förmiddagen på IP var lite kylig idag och inte så jättemånga hade hittat dit för att se matchen – inte som det brukar. En anledning kan ju vara att damerna samtidigt hade match mot Huge – i vilken de enligt ryktet – hade spelat riktigt riktigt bra, trots förlust med 2-0.

Som vanligt - korten på bloggen http://aiffotboll.blogg.se

Skribent: Annica Andersson