Hoppa till sidans innehåll

Årsunda - Skutskär

11 JUN 2010 21:53
Herr A
  • Skapad: 11 JUN 2010 21:53

Studentdag, regn och okritad plan…tur att det fanns två händiga karlar som kunde sparka fart på maskineriet och få till de vita linjerna som man måste ha.

Matchen börjar inte så bra för Årsunda,  tre mål i baken efter 20-25 minuters spel.

Men…”plötsligt händer det”…Nisse får fart på fötter och skott och kan reducera till 1-3 och 2-3. Linus får till det och kvitterar och Dino – som har studentfest hemma och således inte är på plats och vilken jag löpande meddelar till hur det ser ut målmässigt funderar om jag har supit. Under tiden jagar Nisse Enholms rekord och sätter både 4:an och 5:an innan Calle får chansen att slå in 6:e målet… Kan lova att Dino trodde jag jävlades, men publiken på IP jublade.

Och det va ju inte slut där heller, efter ett par mål av Skutskär och en straff som Mackan satte, hann Niklas sätta 8-5 innan domaren blåser av matchen.

Vilken match, vilken vändning och vilken publik, Det var ett 80-tal som trotsade regnet och kylan och letade sig till IP denna studentkväll och det hördes, det fanns all anledning att jubla!!! Idag var det verkligen fotbollsfest i Årsunda - i alla fall målfest...

Grattis Årsunda till segern och grattis alla målgörare – främst Nisse då idag. Du gjorde det Mathias ”lovat” (repris från förra matchen)…

Skribent: Annica Andersson

Postadress:
Årsunda IF - Fotboll
Främlingshemsvägen 21
81173 Årsunda

Kontakt:
Tel: 026290096
E-post: This is a mailto link

Se all info