Hoppa till sidans innehåll

Årsunda - Kungsgården

13 SEP 2010 22:51
P8
  • Skapad: 13 SEP 2010 22:51

Så en så´n där ”gullig” match igen. P 8 hade slutit upp på IP för att ta sig an Kungsgården.

Full uppslutning från föräldrar, mor- och farföräldrar, mostrar och fastrar som sig bör på sådana här sammandrabbningar.

Dessa unga grabbar spelar för livet, de har en energi som man bara kan önska att man hade själv och de har en vilja stark som …ja vad?

Man jagar i klunga och ibland blir det grötigare ändå och de smala benen ser ut som om de ska knytas ihop, men så får någon med sig bollen och kan dra iväg ett par steg innan övriga har kommit ur bentrasslet och kan springa ikapp.

Det är skitroligt att se detta lag – och andra lag i de lägre åldrarna – spela match – så jag hoppas att ni har varit ner och sett någon av alla matcher som spelats på IP under säsongen som gått.

Ett annat uppslag som man kan utröna på dessa matcher är föräldrarnas- i första hand pappornas – kamp. ”Vem har han ärvt det där efter?” ”Kan ju inte vara dej i alla fall.” och ”Har du knutit skon för hårt på han så han inte kan sikta” o.s.v. Ja man kan verkligen höra att det är ”fotbollsfarsor” man sitter bland när man är på denna match.

Dagens sammandrabbning slutade med vinst för Årsunda.

Skribent: Annica Andersson

Postadress:
Årsunda IF - Fotboll
Främlingshemsvägen 21
81173 Årsunda

Kontakt:
Tel: 026290096
E-post: This is a mailto link

Se all info