Årsunda - Kungsgården

13 SEP 2010 21:58
Herr A
  • Skapad: 13 SEP 2010 21:58

Ett riktigt derby – eller vad ska man kalla det?

Drygt 130 pers hade i alla fall passerat grindarna till Årsunda IP för att bevittna denna match.

Kungsgården var på plats med sitt lag för att möta våra stolta blå-gula pojkar. Matchen var som alltid spännande och om inte värmande så het i alla fall.

Årsunda hade nog lite oflyt matchen igenom och drog på sig ett gäng gula kort – en del väldigt onödiga eftersom de kom efter lite för mycket snack! Detta gillas inte – mycket onödigt enligt mej i alla fall. Jag kan förstå att man blir förbannad om man känner sig orättvist behandlad, kanske speciellt i ett ”tävlingsmoment” men finns det en domare och denne har dömt så ja – vad är det då att bråka om?

Det är inte ofta som en domare omvärderar sitt domslut. Däremot kan jag också tycka att det ska vara lika dömt åt bägge håll.

Nog om det nu, resultatet 2-2 var inte vad vi hade hoppats på och det såg inte heller ut som att det skulle bli oavgjort eftersom Årsunda ledde ända fram till sista minuten då KSK´s JÄTTE kom igenom på mitten och kunde sätta kvitteringen.

En skön dag på IP slutade lite snöpligt…

Skribent: Annica Andersson