Årsunda - Järbo

20 JUN 2010 20:43
P 02-03
  • Skapad: 20 JUN 2010 20:43

Idag har jag sett årets ”gulligaste” match. Vilken kämparglöd det finns i dessa pojkar och flickor.

Som sig bör på en match för de som är född 02-03 var det massor av publik på matchen då Järbo kommit med ett glatt gäng för att möta ett förhoppningsfullt Årsunda. Spralliga spelare som alla vill vara först på bollen men ibland glömmer bort att bollen var det man jagade och hittade något annat spännande att kika lite extra på.

Härligt att höra att man från ”bänken” ropar ”kom igen gubbar, nu kör vi!” när man bara är 8-9 år.

Årsunda har i detta laget riktigt många framtidshopp, bara att hålla tummarna för att de håller i fotbollsintresset och fortsätter spela.

Publiken skötte sig riktigt bra också och hejjade fram sina killar och tjejer. Denna match slutade med seger för Årsunda med 6-4

Skribent: Annica Andersson