Årsunda - Högbo

29 SEP 2010 00:00
Dam
  • Skapad: 29 SEP 2010 00:00

En viktig match för våra unga damer – då det gäller att stanna kvar i trean eller bli flyttad ner till fyran nästa säsong.

Men damerna ville ju inte vara sämre än herrarna och flickorna denna helg.

Förutsättningarna var inte de bästa – väldigt dåliga kan man väl säga eftersom planen kanske mer liknade en gyttjebrottningsarena än en fotbollsplan efter de två regnmatcherna från lördagen.

Men tjejerna krigade sig igenom, halkade sig fram och lyckades vinna mot Högbo med 3-2. Med andra ord var denna match riktigt spännande från start till slutsignal.

Trots den riktigt höstkalla helgen måste jag säga att jag går från IP efter denna sista match för säsongen med en varm känsla i kroppen. Inget förändras till nästa år – men ändå är allt förändrat.

Tack för en trevlig säsong och ha nu en skön viloperiod så ni orkar komma igen till nästa säsong ;)

Skribent: Annica Andersson