Äntligen seger i division 3 för herrarna

16 MAJ 2015 17:14
Första segerna för herrarna kom mot Rengsjö hemma på Årsunda IP. Efter ett kraftig spelövertag i stora delar av första halvlek så kom misstagen som kostat oss dyrt i inledningen av säsongen. Laget reder dock upp det och vinner matchen med 4-2 (2-0)
  • Skapad: 16 MAJ 2015 17:14

Bilder från matchen

Årsunda IF - Rengsjö SK 4-2 (2-0)

Laget: Glenn Hadin, Sajidomar Mahamud Abdi, Andreas Ekberg, Jonas Garcia Persson, Dennis Olsson, Daniel Bernhardsson, Khsan Moosa, Emil Molin, Filip Norell, Martin Andersson, Andreas Svensson Avbytare: Simon Lötberg, Mathias Enholm, Stefan Persson, Niklas Lindqvist, Elias Gärdh

Ödesmatch för Årsunda IF mot Rengsjö SK hemma på Årsunda IP. En måstematch för laget för att få igång säsongen. Med samarbetsavtalet klart, så fick det skadedrabbae hemmalaget låna fyra spelare från Sandviken IF och det var framför allt dessa spelare som stack ut i inledningen av matchen. Första målet kom redan i andra matchminuten av brilliante Omar Abdi som hade en bra dag på Årsunda IP. 2-0 gjordes mycket vackert i 30e minuten av Filip Norell. Årsunda bjöd inte på speciellt mycket, en välkommen förändring från tidigare matcher och resultatet stod sig in in till halvtid.
Inledningen på andra börjar inget vidare när vi slår den där bollen inåt till motståndarna och i det efterföljande sekvenserna reducerar Rengsjö. Kvitteringen kommer på en låååååång boll från målvakten där försvaret inte är med och 2-2 är ett faktum. Laget tar dock sig i kragen och med två mål från Andreas Svensson så kan resultatet skrivas till 4-2. Tre otroligt viktiga poäng för laget.

Bernhardsson tillbaka och lånen från Sandvikens IF höjde nivån för dagen och får spelarna träna mera tillsammans så finns det mycket mer att hämta.

Från lokala tidningarna

Arbetarbladet