Äntligen fick herrarna fira en seger

27 JUN 2015 18:11
Vårsäsongens sista match och resan bar till Borlänge med ett minst sagt motigt bagage i form av en rad uddamålsförluster. Mot Forssa BK kom dock den efterlängtade trepoängaren. Vinst 1-3 efter underläge med 1-0 i halvtid.
  • Skapad: 27 JUN 2015 18:11

Bilder från matchen

Forssa BK - Årsunda IF 1-3 (1-0)

Målskyttar: Andreas Svensson, William Haaranen, Daniel Bernhardsson (straff)

Laget: Simon Lötberg, Andreas Ekberg, Jonas Garcia Persson, Andreas Svensson, Stefan Garcia Persson, Niklas Lindkvist, Khasan Moosa, Daniel Berhardsson, Mikael Mannkvist, Emil Hodin, Martin Andersson. Avbytare: William Haaranen, Felix Friman, Jakob Björkman, Mårten Wester.

Jag trodde det var slut på kort i Jerrys strategikortlek, när Andreas Svensson stod som mittmack i dagens startelva mot Forssa BK, men det visade sig vara ett riktigt bra beslut. En riktigt bra insats på sin position och han inledde även med målet som innebar att Årsunda kvitterade och vände.

Khasan Moosa och Daniel Bernhardsson stack ut med sitt uppoffrande spel och tillhörd de som jag tror Jerry kommer sätta som bästa spelarna på plan i dagens match. I det hela en mycket mera ödmjuk inställning till vad som behövde göras på plan. Det som behövdes i truppen nu var kamp och hjärta och det fick vi i stora delar av matchen ut idag. Simon gjorde även en han en bra match i mål med få misstag och några svettiga räddnignar när det verkligen behövdes.

Emil Hodin spelade från start till mål och William Haaranen kom även in och gjorde 2-1 målet.

Motståndarlaget var bra med boll, med snabba precisa pass, men såg ut att vara mätta på fotboll nu inför uppehållet.

Laget, publiken, tränarna helt i extas i efter matchen. Det var mycket ångest som lämnades kvar i Borlänge.

För laget är det nu träningsupphåll och paus i serien. träningarna återupptas vecka 29 då laget har sin sedvanliga vansinnesvecka med löpningar. Dock utan Jerry Haaranen som då är med P16 på Gothia. Bernhardsson (kötta-kungen både på plan och brevid) leder då träningarna.