Allstar cup 2015

23 JAN 2015 08:50
Idag drar det igång med Allstar cup på Jernvallen. Årsundas första match är 15.00 så vi hoppas alla ledighetsansöknignar är inskickade och att Årsundkanarna är på plats.
  • Uppdaterad: 23 JAN 2015 13:28

Allstar cup på Jernvallen. Vi nådde ju inte fram till det resultat vi hade önskat på Bilma vad tar ni med er från den cuppen när vi nu kommer till Jernvallen?

Jerry: Självklart vill vi alltid vinna, men samtidigt är det så att Bilma blir lite mera av en ha roligt turnering. På Jernvallen får vi lite större ytor och större mål vilket jag tycker är lite bättre för oss, framför allt nu när vi har fått några flera träningspass i oss.

Och hur har ni tänkt med truppen?

Jerry: Med de skador och sjukdommar vi har nu har vi tagit ut 14 spelare. Tanken är att vi ska rulla på flera och alla kommer vara ombytta.

Resultatmässigt då?

Jerry: Jag tycker vi och Kungsgården är favoriter i gruppen med IK Sätra som en outsider. De slog ju oss i Bilma så det är ingen omöjlighet att de gör det igen. Vi satsar alltid på att nå så långt som möjligt. Sen ska det bli roligt att spela på Jernvallen där det brukar vara bra tryck med mycket folk.

Två nya killar klara för Årsunda IF med, vad kan du säga om dem?

Jerry: Oskar Veijo är en klasspelare med bra spelförståelse, vänsterfotad och bra på huvudet. Petter Andersson är snabb med bra skott och kan bli en dark horse för oss den här säsongen.

Truppen

Glenn Hadin
Simon Persson
Daniel Bernhardsson
Jonas Garcia Persson
Andras Ekberg
Oskar Veijo
Petter Andersson
Andreas Svensson
Albin Bjelkedahl Haaranen
Martin Andersson
William Haaranen
Elias Gärdh
Mikael Mannkvist
Benjamin Nilsson

Matcherna gruppspelet

DatumPlan
1.  23 jan 15.00  Jernvallen  Årsunda IF - Kungsgårdens SK
12.  23 jan 19.35  Jernvallen  Årsunda IF - IK Sätra
26.  24 jan 01.25  Jernvallen  Högbo AIK - Årsunda IF

I händelse av att vi avancerar från gruppen spelas åttondelsfinalen i morgon Lördag 10:30 om vi slutar tvåa och 10:55 om vi slutar som gruppsegrare.