Hoppa till sidans innehåll

Dam - div 4 Hille 2 - ÅIF 2 2- 0 (1-0)

11 APR 2013 19:15
Dam - div 4
Hille 2 - ÅIF 2 2- 0 (1-0)
  • Skapad: 11 APR 2013 19:15

Innan matchen började inledde man med en tyst minut för att hedra minnet av en tjej född 93 som hastigt hade avlidit hon hade tidigare spelat fotboll med Hilletjejerna. 

Vädret är inte nådig med oss det strilar på hela kvällen. Tjejerna är riktigt blöta. Matchen inledds riktigt bra av oss det är mest spel på mittplan men då  och då sticker vi upp närmare deras mål. Tjejerna krigar på jättebra ingen kliver undan eller bara sticker dit foten nää det känns att möta en Årsunda tjej BRA. 
Matchen är jämn i första halvlek Hilles anfall är lite vassare än våra de har några tjejer som är snabba och hårda. Efter en ca halvtimmes spel så gör de 0-1. men vi viker inte ner oss utan fortsätter rulla boll riktigt bra. Men vi skapar ingen så där riktigt het chans. I slutet av halvleken skapar vi fler hörnor och då är vi giftiga, men vi får inte dit den. In och värma sig i halvtid som gäller nu. Andra halvlek tar Hille över spelet. Kan bero på fler saker bla så har de stuvat om i sitt lag. de får ett större tryck på oss som gör att vi faller ner lite för långt mot vårt eget mål. Vår målvakt Jessica får verkligen visa sig på styva linan hon gör flera riktigt svåra läkra räddningar under andra halvlek det är hon som håller oss kvar i matchen. Men till slut så kom de fram på kanten och Jessica är på bollen men den går stolpe i och 0-2 är ett faktum. Vi fick vår största målchans i matchminut 90, Elin Skog gör en sista kraftansträngningar  i kamp med några backar sliter hon sig lös och närmar sig mål hon avlossar STORA kanonen men tyvärr över. Matchen slutar 0-2. Tjejerna gör en riktigt bra första halvlek andra lite sämre men de ger inte upp och det är bra att ha med sig. 
Toppar Jessicas räddningar i målet, Angelicas spring,och slutligen systrarna Anderssons slit på mitten Emilia o Ellinor. 
 

TP

Skribent: Ida Lundberg

Postadress:
Årsunda IF - Fotboll
Främlingshemsvägen 21
81022 Årsunda

Kontakt:
Tel: 026290096
E-post: This is a mailto link

Se all info