F 13 99-01

Årets sista match för våra tappra tjejer spelas på lördag 22/9 kl. 10.00,mot IK Sätra samling på IP 09.00. Meddela ledarna om ni inte kan vara med.

Hemmamatchen mot GGIK (förlust med 3-2) beslutade vi att spela på stora planen, enklare med kiosken och roligare för tjejerna att spela där, med matchklocka o allt.tjejerna gör en heroisk insats, i paus leder vi med 1-0.Andra halvlek tröttnar vi och GGIK kan gå fram till en 3-1 ledning, på övertid gör vi 3-2, jag tittar på matchuret och säger "nu borde matchen vara slut".spontan röst på bänken: "säg inget till domaren". HIHI....de är för goda våra kämpar..

Härligt tjejer, första segern (2-1) kom mot hofors i söndags, vilken kämpaglöd ni visade.

trots att motståndarna var mycket större både till kropp och ålder. Otroligt stolta över er insats.//Jocke och Sebastian.

Oj..vilken kämparmatch våra tjejer gjorde mot Sätra. 0-1 i paus, vi kvitterar till 1-1 sedan får Sätra göra 2-1, då orkar vi inte komma tillbaka.Vill tacka tjejerna för en riktig kämparinsats. Hela laget ska vara stolta över denna match. Snart kommer första segern!!

//Jocke och Sebastian

Säsongens första match är avklarad. Även om resultatet inte blev så bra (1-9) så kämpade tjejerna hela matchen 2x30 minuter.det är ju en stor omställning från 7-manna till 9-manna.Och i denna match med 11- mannamål och offsideregler. Tycker tjejerna gjorde en jättebra match med tanke på förutsättningarna, sedan hade jag kallat in den eminenta ledaren Mattias Gärdh eftersom Sebastian är borta, Mattias  skötte sin uppgift galant, TACK.

Dagens kommentar:F.n jag bommade straffen (fast straffskytten sedan satte returen)HEHE!!

Väl mött på måndag på träningen.//Jocke

Uppdaterad: 2012-09-21 22:26