Följ sidan "Nyheter P 04-05"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter P 04-05

2012-06-12 Match rapport SIF1- Årsunda

Så har vi spelat yttligare en match och inställningen, kämpar viljan och glädjen fanns där matchen igenom. Matchens citat kom från Lucas där han efter ett byte kommer in trött och andfådd frågar Jonas honom om han är trött. Svaret från Lucas " Ja och nu förstår jag varför pappa spelar golf"

2012-06-07 Matchrapport Årsunda - SIF2

I söndags spelade vi hemma mot SIF2. Vädret såg dystert ut innan men solen kom lagom till match start. Det blev en tuff match men våra spelare kämpade på i numera vanlig god anda. Matchens citat kom från Viktor efter ett lyckat inkast " ooh en tunnel" utbrast Viktor med en lycka som är svår att beskriva.

Åter igen så spelade vi inför en stor och stöttande publik vilket uppskattas av hela laget. STORT TACK TILL PUBLIKEN!!

2012-05-29: Matchrapport Högbo - Årsunda

I Söndags 27/5 spelade vi vår första borta match mot Högbo vilket vissa tyckte var lite spännande att få åka bort och spela. Denna match bjöd på lite tuffare motstånd men laget krigade tappert hela matchen igenom och det var för det mesta glada miner. Resultatet är inte det viktiga utan att ha ROLIGT är VIKTIGAST.

På Söndag 3/6 spelar vi hemma mot SIF2 kl. 16:00 och vi hoppas på mycket publik och hejarop.

2012-05-21:

Då var våra första match spelad mot Hedesunda hemma vilket gick jätte bra. Oerhört roligt att vara ledare när barnen visar sådan glädje. Minns speciellt Sixtens målgest den slår det mesta. Vilket härligt gäng där alla kämpade och hade (det viktigaste) ROLIGT!!!

Stor publik var på plats och hejade på oss och det tackar vi för och hoppas ni kommer tillbaka nästa gång ÅIF PF 8 bjuder på underhållning.

Match på Söndag 20/5 mot Hedesunda hemma kl. 17:00 samling på IP kl. 16:15.

Inga nyheter är skapade

E-post: arsunda.if@telia.com