Information inför landslagets fotbollsskola - Årsunda IF - Fotboll - IdrottOnline Klubb

Information inför landslagets fotbollsskola

Foto: familjebostader.com

Hej och välkommen till LANDSLAGETS FOTBOLLSSKOLA i ÅRSUNDA 4-7 Juli 2017.

Årsunda IF strävar efter en positiv stämning på fotbollsskolan där kamratskap och att man har roligt är det viktigaste. På lägret vill vi att ni ska förbättra era egenskaper och utvecklas som fotbollsspelare men även att ni får träffa nya kompisar.

Inskrivning sker Tisdagen den 4 Juli mellan 08:45-09:15 på Årsunda IP. Deltagarna har då delats in i grupper som kommer träna parallellt med varandra. Aktiviteterna pågår i 3 pass varje dag från kl 9.00 – 14.00.

Lunch mellan 11.00-12:00

Varje dag serveras mellanmål (frukt, youghurt) och lunch (varm mat). Du som vet med dig att du inte äter ordentlig frukost – ta gärna med något extra så att du orkar hela förmiddagen.

Gruppen barn födda 2010 går 9-12 och går hem efter lunch. Priset för dem är 400 kronor.

Här är några regler som vi i Årsunda IF vill att ni ska följa:

• Vi vill att ni ska följa det program som vi har gjort, att ni ska vara i era grupper när det är träningar och aktiviteter – Håll tiderna.
  • Om ni måste lämna området av någon anledning så ska ni tala om det för någon av ledarna.
  • Årsunda IF ansvarar inte för några värdesaker som inte lämnats in till ledare för respektive grupp. Håll reda på dina egna saker.
  • För att göra träningarna och andra aktiviteter så effektiva och roliga som möjligt, lyssna noga på ledarnas instruktioner.
  • Om du blir sjuk eller av någon annan anledning inte kommer någon dag ring någon av oss ansvariga (tel.nr nedan)

Utrustningslista:

• Ombyte för två träningspass per dag, glöm inte benskydd och fotbollsskor.
  • Duschtillbehör

Alla ledare på Landslagets Fotbollskola i Årsunda hoppas att denna vecka blir en rolig och lärorik upplevelse som ni kommer minnas.

Kontakter: Jenny Holm 070 – 274 94 58

VIKTIG INFORMATION!

På Onsdagen den 5 Juli kommer vi att ha övernattning på IP för barn 8-15 år! Vi kommer bjuda på middag och aktiviteter för barnen! Det är även match på IP som vi tittar på. Så för dom barn som ska sova kvar så lär onsdags och torsdags kläderna packas med på onsdagen. Madrass, Kudde och sovsäck lär även det tas med på onsdag!

För dom barn som inte sover kvar men vill vara med på aktiviteterna så är vi klar vid klockan 21.

På torsdagen kommer vi att åka med 2 grupper från 8 år till en myr och köra myrolympiad, vilket innebär att barnen bör tar med sig kläder, skor och påse som man kan slänga efteråt!

Jenny Holm

Ungdomsansvarig Årsunda IF