Ny vinst för herrarna

2018-05-10 17:30
Herrarna vann med 4-3 mot Säters IF/FK
  • Uppdaterad: 2018-05-10 17:30

Herrarna tog emot Säters IF /FK på en soldränkt VM-arena inför ca 150 åskådare.

Det blev en händelserik match där blågult hela tiden höll i taktpinnen, men där Säters fysiska spel utmanade hemmaspelarna.

William Haaranen öppnade målskyttet i 20:e minuten efter en fin kombination med Henrik Löfstrand. Strax innan halvtid ökar nämnde Löfstrand på ledningen till 2-0. I andra halvleks inledning reducerade Säter direkt till 2-1, men Henke fortsatte sin målproduktion. 3-1 genon ett kallt avslut på ett inlägg, och 4-2 efter en tilltrasslad situation på hörna, och efter att Säter återigen reducerat till 3-2.

I matchens slutskede reducerar Säter för tredje gången och 4-3 blir slutresultatet.

Årsunda ägde matchen, men hade problem att hantera de långa bollarna mot Säters starke toppforward.

Bäst i hemmalaget var tremålsskytten Henrik Löfstrand som stod för tre mål och ett assist.

Skribent: Adm