Förlust för herrarna mot Söderhamns FF

2018-06-02 21:54
Förlust med 6-1 (2-1) för herrarna mot Söderhamns FF. Vårt mål gjordes av Henrik Löfstrand.
  • Uppdaterad: 2018-06-02 21:54

Vi reste idag till Söderhamn för bortamatch mot Söderhamns FF som, innan matchen, låg strax före oss i serien.

Det blev en tung öppning, då hemmalaget ledde med 2-0 redan efter 5 minuter. Första målet på hörna och det andra efter en miss i försvaret. Vi fick sen två spelare skadade och blev tvingade till tidiga byten. Trots det så lyckades vi jobba oss in i matchen och i den 35:e minuten reducerade vi genom Henrik Löfstrand, på ett snyggt pass från Erik Nyberg. 2-1 var halvtidsresultatet.

I den andra halvlekens början fortsatte vi bra och  hade några riktigt vassa chanser att kvittera. När sen Söderhamn stack upp och gjorde 3-1 i den 67:e minuten blev det rullgardin ner för de blågula. Söderhamn tog över allt och lyckades med det mesta. Slutresultatet blev 6-1 till Söderhamn som var väl värda segern.

Vi blickar framåt mot nästa match som spelas hemma på nationaldagen mot serieledarna Kvarnsveden.

Skribent: Adm