Vinst mot Edsbyns IF FF

2018-04-28 15:19
Herrarna vinner dagens match i division 3 södra Norrland med 3-0 efter mål från William Haaranen, Henrik Löfstrand och Roni Batti
  • Uppdaterad: 2018-04-28 15:19

Matchen spelades på den nya VM arenan och startade så tidigt som 10:30 på grund av att det i dessa tider är knökfyllt på de få konstgräsplaner som finns i distriktet.

Inledningen av matchen var relativt jämn, men i takt med att Edsbyspelarna blev trötta så tog hemmalaget över mer och mer. I halvtid var resultatet fortfarande 0-0, men båda lagen hade haft varsinn fet chans.

Efter 69 minuter tar hemmalaget ledningen. En smörpass från Emil Hodin når snabbe William Haaranen som får friläge och avslutar kallt. 2-0 kommer på instick från samme William till Henrik Löfstrand som nätar. 3-0 gör, nyss inbytte, Roni Batti då han, fri med målvakten, enkelt lyfter in den i bortre hörnet. Halvlekens prestation står dock Jonas Norlin Boox för . På ett Edsbyskott som touchar på en försvarare och är på väg in i mål, lyckas han på något sätt vända i luften och rädda. På läktaren talades det om likheter med Gordon Banks.

Matchsponsorn Årsunda Bilverkstad valde ut Emil Hodin som bästa hemmalirare.

Skribent: Adm