Följ sidan "Gästbok 2017"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok 2017

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 september 2017 16:49 av Jan-åke H

GRATTIS!!!!!!!

Grattis Grabbar, det var för mig överraskande men mycket roligt, att spela och kämpat som Ni gjort varje match gav verkligen resultat. Att förlora endast en match (hitintills) är i sig en prestation. Det lag Ni fått ihop påminner om "gamla" tider då det fanns en laganda som kunde försätta berg. Fortsätt så säsongen ut. Jag håller tummarna för nästa säsong och hoppas laget får vara intakt.
Ännu en gång Grattis till seriesegern.
Jan-Åke

13 juni 2017 22:56 av Torsåkers IF

Välkommen !!!!

Vi vill rikta ett stort och innerligt välkomnande till Torsåker på Fredag, vi hoppas att ni som publik vill vara med oss redan före på Gästis och käka middag med oss innan matchen och ta del av fotbolls snacket kl 18.30